Spijkers met koppen slaan

DSCN1414Afgelopen vrijdag was het heerlijk weer om in de tuin bezig te gaan. Ik moest nog een aantal palen in de grond zetten om de frambozen en braamstruik beter te kunnen leiden maar had ik de hoop op wat stevige palen in de tuin al opgegeven. De palen vervoeren op de fiets en ze dan zelf in de tuin slaan…? Dat zag ik nog niet zo zitten en inmiddels had ik het provisorisch al opgelost met een stel pvc-buizen. Enig nadeel daarbij was wel dat ik de draden niet op een bepaalde hoogte kon vastmaken waardoor de takken eigenlijk nog alle kanten opgroeiden.

Laat nu net de klusjesman het klussen in andermans tuin nog niet vervelend vinden. En zo kwam het er toch nog van. Uiteindelijk bleDSCN1417ek ik zelf toch best een paal de grond in te krijgen met behulp van een grondboor die in het gemeenschappelijke hok stond. Dat slaan met zo’n grote hamer zag er misschien wel stoer uit, maar mijn ge-aai over de paal had niet zoveel effect. Met dank aan de klusjesman staan de 4 palen nu toch stevig in de grond.

Bij de volgende vrije dag met mooi (of redelijk) weer kan ik aan de slag met hamer, spijkers en draad om de fruittakken te fatsoeneren. Ik zie er al naar uit!  DSCN1421

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.