Shitake

DSCN1453Terwijl ik de boomstam nauwlettend in de gaten houdt en de ontstane draden steeds weer bestudeer, is er aan de achterkant van de boomstam een heel klein paddenstoeltje ontstaan. Eindelijk dan toch!

Ik besproei de boomstam meer dan dagelijks en inmiddels schenk ik zelfs een plens water op het dienblad maar desondanks denk ik dat de boomstam wat te droog is voor paddenstoelen. Buiten is het vochtiger maar daar is het weer te koud, net als de zolder. Dan maar regelmatig besproeien. In ieder geval heb ik er zo wel het meeste plezier van want zo midden in de kamer werp ik er regelmatig even een blik op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.