Mooi weer

Afgelopen vrijdag ben ik lekker in mijn tuin bezig geweest. Voorlopig kan ik daar wel aan de slag ook al staan er nog geen planten in; het hele nieuwe stuk moet nog onkruidvrij gemaakt worden. Afgelopen vrijdag heb ik het eerste vak gedaan (linksvoor) en kon ik genieten van de zon. Zelfs de jas kon even uit, maar ik had er dan ook een extra trui voor aangetrokken 😉

Daarnaast heb ik de ligging van alle tegels op papier gezet want het wordt hoog tijd voor een teeltplan! De gekregen aardpeer kan nog niet de tuin in omdat ik nog geen idee heb waar het moet. Eerlijk gezegd zou het mij niets verbazen als ook nu nog de tuin te klein is voor alles wat ik er in wil zetten 😉 Mijn volkstuin op 13 februari 2015Maar dat schijnt normaal te zijn bij mensen die een eigen tuin hebben. Als je van tuinieren houdt is de tuin altijd te klein.

Wat groente betreft moet het natuurlijk nog op te eten zijn. Een vak sla is dus niet nodig, al moet ik op mijn teeltplan wel een stuk reserveren voor ‘sla’. In de praktijk komt het daardoor wel voor dat het op papier helemaal vol staat maar er in de tuin nog wel ruimte is voor een soort. Wat dat betreft is ook in een ’te kleine’ tuin altijd nog wel plek 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.