Lenteweer

DSCN1529Ik hoop dat jullie gister ook van het prachtige weer genoten hebben, en niet alleen vanachter glas. Al zal niet iedereen het voorrecht hebben om zomaar midden op de dag in de tuin te kunnen gaan zitten. Ik had geluk, door een vakantie van iemand anders had ik een extra dag vrij (logisch…?) en precies deze dag was het stralend weer! Het enige wat me er nog van weerhield om actief te gaan tuinieren was het sporten dat ik voor ’s avonds had gepland. Het risico dat ik niet meer kon sporten omdat ik wat te fanatiek getuinierd had wilde ik wel graag nemen en zo vertrok ik naar de tuin.

Met wat meer tuin wilde ik graag ook nog een plekje maken oDSCN1528m in de zon te kunnen zitten (tot nu toe zat ik dan maar midden op het pad, maar ín de tuin vind ik veel leuker) en dat plekje is inmiddels (nog wat provisorisch) gemaakt. Het uitzicht, van tussen de braam- en frambozenstruiken, staat op de foto. Wat gaat de tijd dan hard. Of beter gezegd: wat ‘verschuift’ de zon toch snel.

Het was heerlijk om alle tijd te hebben, al gebeurt er doorgaans toch het meeste tegen etenstijd als verder iedereen naar huis is. Om 18 uur ging ik dan ook tevreden, voldaan en al ietsje gebruind weer naar huis om de rest van de avond heerlijk uit te rusten op de bank 😉

DSCN1531

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.