Spinazie

DSCN1530Het is inmiddels half maart en naast al de zaadjes die binnenshuis mogen ontkiemen heb ik inmiddels ook al in de volle grond gezaaid. Spinazie. Het voelt nog erg vroeg om al buiten te gaan zaaien maar volgens de zaaikalender kan het al. Ik was dan ook mooi op tijd met het onkruidvrij maken van dit vak, ik kon meteen doorgaan met mestkorrels door de aarde mengen en zaaien. Eigenlijk zou er nog wat tijd tussen het mesten en zaaien moeten zitten zodat de grond de voedingsstoffen heeft kunnen opnemen maar dan is het alweer april. Gewoon proberen is mijn motto.

Vanavond heb ik thuis spinazie gegeten. Uit de diepvries uit de supermarkt.

Ik zie al uit naar de verse spinazie van mijn tuin, dan schep ik zeker wat extra op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.