In het verschiet

DSCN1508Maanden geleden heb ik ze al gepoot, verlekkerd dacht ik al vooruit aan de oogsttijd. Of beter gezegd: aan het moment van aansnijden en opeten. Inmiddels is dat moment al een heel stuk dichterbij gekomen. De knoflookplantjes staan er fris bij. Laatst kon ik mijzelf er nog maar net van weerhouden om alvast eentje uit te graven om te zien hoe groot het bolletje knoflook inmiddels is.

Ik zoek in mijn blogarchief naar de datum dat ik vorig jaar de knoflook heb geoogst. Helaas, dat staat niet genoteerd, alleen dat ze 7 mei nog in de grond zaten. Het waren toen ook slechts twee bolletjes en door de overheerlijke geur waren deze in mum van tijd op. Ja want o, de geur van verse knoflook…! Dat moet je toch echt eens geroken hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.