Nogmaals potjesboel

DSCN1538Zoals beloofd wat plaatjes bij mijn geschreven blogbericht over de ‘verbouwing’ op het balkon.

De gevulde emmers staan links en rechts onder de laagste plank. De potgrondzakken liggen nog onder de onderste plank voor het geval de duiven nog steeds van plan zijn om een nest te maken. Ik hoorde echter vanmiddag van het buurjongetje dat het echtpaar inmiddels gesetteld is. De buurman zal niet zo blij zijn met het feit dat zijn wegjaag actie in de dakgoot de duiven enkel het gevoel gegeven heeft wat te moeten opschuiven.

DSCN1543Dit betekent voor mij wel dat ik de ruimte onder de plank ook kan gebruiken voor wat potten. En dat komt goed uit, vanmiddag zat ik koffie te drinken midden tussen alle potjes, bakken, kratjes en potgrond. Ik houd van groen, daar niet van, maar gezien de enorme groei van de planten is het handig om weer wat ruimte te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.