verkleuring

DSCN9285 Vanaf mijn plek aan de eettafel heb ik er goed zicht op, op deze verkleurende tulpen. Om jullie de verkleuring te laten zien zet ik de foto van 10 dagen geleden er ook bij. Duidelijk witte tulpen hè. Inmiddels DSCN1593zijn ze roze-wit. Juist die langzame verkleuring maakt deze tulpen zo boeiend. Als ik me het goed herinner had ik er twee jaar geleden maar één, heeft de tulp vorig jaar niet gebloeid (ik denk door een luizenplaag ten onder gegaan) en heb ik er dit jaar twee. Na de bloei zal ik ze in een andere pot moeten doen. De rieten mand is na een paar jaar helemaal versleten en valt zo langzamerhand uit elkaar. De tulpen staan nog even veilig maar niet voor lang. Ik weet al wel: deze boeiende bloemen verhuizen niet naar de tuin! Hier wil ik dagelijks naar kunnen kijken, ik vind ze schitterend! DSCN9283DSCN9284

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.