Genieten

DSCN1641
mijn uitzicht als ik zit te koffiedrinken aan mijn tafeltje (rechts achterin mijn tuin, voor de tuinkast)

‘Even kijken hoe het met mijn tuin is,’ zei ik gister terwijl ik mijn blog opzocht. Pas erna drong het tot me door dat het wel een vreemde uitspraak is… de foto op mijn blog laat alleen maar zien hoe het er enkele dagen geléden bijstond. En toch voelt het als heel even om het hoekje kijken. Even weer kijken hoe het beeld van mijn tuin er deze maand ongeveer uitziet. De details bekijk ik wel weer als ik in mijn tuin rondloop.

Op mijn home-pagina ververs ik dan ook regelmatig de overzichtsfoto van mijn tuin. Voor mensen die net een keertje even langskomen en zich afvragen over wat voor tuin ik het heb, maar ook voor de mensen die regelmatig mijn blog lezen maar daarbij alleen de detailfoto’s onder ogen krijgen. Eens per maand een blik op de hoofdpagina werpen geeft je een idee hoe de tuin het hele jaar door veranderd.

De tuin vanaf rechtsvoor genomen, de tuinkast is (rechtsboven) nog nét te zien.
De tuin vanaf rechtsvoor genomen, de tuinkast is (rechtsboven) nog nét te zien.
Mijn tuin recht van voren, de tuin loopt vanaf mijn tuinkast (middenrechts) tot ongeveer de 2e ijzeren paal van de muur (midden links)
Mijn tuin recht van voren, de tuin loopt vanaf mijn tuinkast (middenrechts) tot ongeveer de 2e ijzeren paal van de muur (midden links)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.