Er past nog meer op het balkon

P_20150602_163657Je houdt het niet voor mogelijk maar er is nog steeds ruimte op mijn balkon. Na al die bloempotten die ik steeds weer vul en waarvan maar een klein deel naar de tuin verdwijnt, blijkt er nog genoeg ruimte te zijn voor twee nieuwe grote bloempotten. Lekker fleurig, weer een ander kleurtje. Inmiddels is de eerste gevuld met een cherry tomatenplant. Voor de tweede moet ik eerst nog de bestelde zak potgrond ophalen voor ik verder kan en kan ik nog even bedenken wat ik erin wil hebben.

Zo nu en dan doet mijn balkon me denken aan dat kleine studentenkamertje dat ik had. 7,5 vierkante meter. Een hoogslaper, een boel planken aan de muur en een heerlijk groot bureau. En nog paste er in elk hoekje en gaatje nog wel wat extra, was er nog ruimte voor een logé en toen ik ging verhuizen bleef ik me verbazen over de enorme berg spullen die er maar uit het kamertje bleef stromen. Efficiënt gebruik maken van de ruimte zit wel in de familie, ik zal er wel een tik van meegekregen hebben. Gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.