Knoflook

DSCN1689 Juni is de maand waarin de knoflook geoogst kan worden die voor de winter is gezet. Gister ontdekte ik dat er twee plantjes richting bloei gingen, ik was eigenlijk net iets te laat met oogsten. Of mooi op tijd om de rest nog voor de bloei eruit te kunnen halen. Er zitten schitterende bollen tussen, sommige zijn ontzettend dik. Een dikke stengel met een kleine bol, een kleine stengel met een DSCN1687grote bol of natuurlijk andersom. Voorlopig kan ik wel weer even vooruit met de knoflook! Ik heb nu 19 bollen geoogst, iets meer dan de helft van de planten. De volgende keer de rest, gewoon nog even laten staan als leuk vooruitzicht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.