Herhaling en groei

DSCN9461De reacties op de aardbeien-prijsvraag lopen nog niet storm. Sterker nog, er is nog niemand die het heeft aangedurfd om een gewicht te noemen. Als je het slim aanpakt zorg je dat je die ene bent die wél wat ‘roept’ en heb je meteen gewonnen, het gaat tenslotte om wie er het dichtste bij zit! En natuurlijk: je hoeft niet je reactie publiekelijk onder het artikel te plaatsen, via het contactformulier komt het gewoon in mijn mailbox en breng je niemand op een idee.

Hoeveel kilo is er geplukt? Doe eens een gok en win een bakje aardbeien! (potje jam kan natuurlijk ook, mocht het bezorgen ivm afstand wat lastig worden)

Sluitingsdatum: dinsdag 23 juni 23:59 u

DSCN1669

De komkommerplanten groeien hard. Het kasje dat erover heen staat is inmiddels wat te klein. Ik heb al plastic gehaald om een tunnelkas te maken maar nog geen tijd gehad om dit verder in elkaar te zetten. Morgen zal dat wel lukken met een tuinhulpje. Ondertussen hebben de komkommerplanten zich al wel kunnen wortelen en hadden ze alle ruimte om te groeien. De eerste komkommertjes zitten er al aan, ik ben zelfs al flink aan het uitdunnen geweest. Dat belooft veel goeds!

Morgen is het open dag op de volkstuinencomplexen in Houten. Voor het eerst doet ook ons complex mee. Ik ben erg benieuwd wie er allemaal even langs wippen, in ieder geval vermaak ik me wel met het werken in de tuin en leid ik tussendoor met enthousiasme alle kijkers even rond in mijn tuin (en langs de andere tuinen uiteraard 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.