Open dag

DSCN9479Gister was het voor het eerst dat we met ons volkstuinencomplex meededen aan de open tuinen-dag. Aangezien we het kleine complex zijn en vrijwel geen ruimte hebben om mensen te ontvangen (gezien koffie/thee aanbieden en een plekje om te zitten)DSCN9524 was het even afwachten hoeveel mensen er op af zouden komen en hoe die het zouden vinden. Geen groot spektakel maar gewoon ’tuinen kijken’. De bezoekers die kwamen werden met groot enthousiasme onthaald en kregen alle aandacht. Tussendoor hadden we het gezellig met elkaar en alle tijd om heerlijk te tuinieren. DSCN9509

Dankzij mijn logé die wel de aardbeien wilde plukken en de hele dag mijn persoonlijke fotograaf was (nog hartelijk dank daarvoor!!), had ik lekker de tijd om plantjes te planten, mensen rond te leiden en eindelijk een aantal lang liggende klussen aan te pakken. Er is lekker veel gebeurd en ’s avonds kwamen we moe en voldaan thuis. Voorlopig heb ik weer genoeg stof (en foto’s!) voor mijn blog en een hele berg aardbeien om op te eten en in de jam te doen.

DSCN9481Het gewicht van de aardbeien van deze week, dinsdag t/m zaterdag, bedraagt 2,25 kilo. (wie weet helpt dat iemand nog bij het raden van het gewicht van vórige week!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.