Tunnelkas voor komkommers

DSCN9538Soms kan ik wel een paar extra handen gebruiken in mijn tuin. Zo moest ik al een hele tijd nog een tunnelkas maken waarin de komkommerplanten konden groeien. Ik had de komkommerplanten al wel in de tuin gezet, in een klein kasje, vlak naast elkaar. Zo konden ze alvast groeien en had ik nog even de tijd om na te denken over hoe ik het zou aanpakken met de kas. Ten eerste moest er een stuk plastic komen, daarnaast moest ik het vak verder vrijmaken van planten en de kas fabriceren. Nu ziet het er niet heel moeilijk uit en dat was het gelukkig ook niet. Maar het was wel prettig om het samen te doen en zo heb ik dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de hulp van mijn hulpvaardige logé! Niet alleen is de kas nu klaar en zijn de komkommerplanten verder uit elkaar geplant, ook het proces is gefotografeerd. EnDSCN9543 dat laatste is natuurlijk leuk voor alle bloglezers. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.