Water!

P_20150623_205021Met grote blijdschap toon ik u mijn mooi gevulde regenmeter. De afgelopen dagen is er eindelijk flink wat regen gevallen, zo’n 15 mm. Al het geklaag om mij heen heb ik straal genegeerd en lekker genoten van al het water dat zonder ook maar enige arbeid zo gratis bij mijn tuinplanten terecht gekomen is.

Heerlijk, wat fijn! Zo kan mijn tuin er weer eventjes een beetje tegenaan. De aardbeien van de afgelopen week waren nogal klein door het water tekort, dikkere zijn lekkerder!

Over aardbeien gesproken: nog een paar uur voor het sluiten van de prijsvraag. Het gaat nog spannend worden wie er gaat winnen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.