Begin

DSCN1745Vandaag ben ik enkel naar mijn tuin gegaan om koffie te drinken en van mijn tuin te genieten. Dat doe ik veel te weinig. Of nou ja, ik geniet heel veel maar gewoon een beetje in de tuin zitten komt er maar bar weinig van. Vandaag dus wel. En toch kan ik het dan niet laten om even wat te doen 😉 Dit keer iets wat ik al heel lang van plan ben maar wat een beetje blijft liggen, namelijk het maken van een afscheiding aan de voorkant van mijn tuin. Ik ben al tijden takken aan het sparen en dit voorjaar kreeg ik een heel stel dikke takken van een perzikboom van een andere tuinder. Vandaag heb ik een beginnetje gemaakt met de afscheiding door, met behulp van de pootstok die ik eens van pake heb gekregen (en die hier héél handig voor is!) een stel dikke takken in de grond te zetten. Ze lijken redelijk stevig te staan, al is het nog even afwachten of het stevig genoeg is. Parallel aan deze takkenrij heb ik wat bamboestokken in de grond gestoken. Het zou mooier zijn om daar ook gewone takken voor te gebruiken maar ach, ik wilde alvast resultaat zien en zo snel kon ik niet. Tussen de twee rijtDSCN1746jes heb ik dunne takken gelegd en zo is het idee al zichtbaar. Een andere keer weer verder. Tenslotte kwam ik om koffie te drinken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.