Interview voor tijdschrift Vlam!

HeIMG-20150709-WA0000t is al enige tijd geleden dat ik werd geïnterviewd over mijn hobby tuinieren. Er zou een artikel geschreven worden over ontspanning en mensen met bijzondere hobby’s. Nu vind ik mijn hobby vrij normaal maar mijn leeftijd (ik denk dat ik nog steeds het jongste lid ben van onze volkstuinvereniging, drie jaar geleden was dat in ieder geval wél het geval) maakt het misschien toch wat bijzonder. Hoe dan ook, mijn hobby is bijzonder genoeg voor een interview voor een artikel in een tijdschrift. Altijd leuk natuurlijk!

Laatst kwam ik in de boekhandel het desbetreffende tijdschrift tegen: Vlam! En ja hoor, daar stond ik in! Het artikel, waar het verhaaltje over mijn hobby maar een klein onderdeel van is, gaat over ontspanning. Mensen die ontspannen door iets (anders) te doen dan ze normaal gesproken doen. Of ontspanning door inspanning. IMG-20150709-WA0003

Helaas is mijn website bij het publiceren weggevallen. Nu maar hopen dat de mensen mij via google weten te vinden 😀

Benieuwd naar het hele artikel? Kijk in een (christelijke) boekhandel of het tijdschrift Vlam! te koop is en blader door naar pagina 84.


Vlam! Aan de slag met je talenten

uitgeave van Royal Jongbloed BV

ISBN 978949184431

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.