De witte phlox en gekleurde dahlia’s

DSCN1733 Voor vandaag gewoon twee foto’s van momenteel bloeiende planten. De witte phlox (met op de achtergrond nog de lavendel) bloeit denk ik al een maand en heeft nog steeds nieuwe knoppen. De plant is dit jaar in een grotere pot gezet en dat doet ‘m goed!

In de tuin staan verschillende dahlia’s die ik van pake heb gekregen. Ik heb twee met kleine, gele bloemetjes (linksboven op de foto) en eentje met grote roze bloemen. Tussendoor bloeien nog zinnia’s en her en der in de tuin staan nog gDSCN1772ladiolen, van bollen die ik vergeten ben uit de grond te halen. Gelukkig maar, dit jaar had ik namelijk niet genoeg tijd om de bollen weer in de grond te stoppen en zo heb ik toch nog wat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.