Nat, natter, natst

Ik moest vanDSCN1933daag naar de tuin om weer wat te oogsten, vanmorgen was het droog maar had ik andere bezigheden. Vanmiddag was het één uurtje droog volgens buienradar. In de praktijk was het een miezerregen. Maar goed, tegenwoordig kan ik ook prima in de regen in de tuin werken, al is het dan wat minder lekker werken. EDSCN1932en mooie regenjas speciaal voor regenachtige tuindagen maakt het nog wat aantrekkelijker. De tuinhandschoenen, (twee paar, handig als het ene paar halverwege kletsnat is) hang ik erna mooi te drogen op de pvc-buizen in de tuinkast.

De slakken laten zich duidelijk zien, die zijn helemaal in hun element met dit weer. Ach, is er toch iemand die ervan geniet, of beter gezegd: een heleboel. 😉  DSCN1934

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.