Aardappels rooien

DSCN0120DSCN0134DSCN0122Vandaag heb ik weer aardappels gerooid. Er zijn nog maar een paar planten over maar deze hebben nog groene bladeren dus die laat ik nog even zitten. De oogst van de late aardappels valt nogal tegen, van het veldje van vandaag vult nog geen bodem van een aardappelkratje. Jammer! De droge periode in het voorjaar zou best wel eens de oorzaak kunnen zijn. Ik heb de aardappels vrijwel geen water gegeven en hoewel sommige soorten daar prima tegen kunnen lijkt deze daar onder te lijden.

Terwijl ik hard aan het werk was liep er om mij heen iemand met een camera dus mijn geploeter staat deze keer op de foto. DSCN0137

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.