Rondje balkon

DSCN0150DSCN0151 Nu het wat minder warm is en de zon weer korter op mijn balkon schijnt, zit ik minder op mijn balkon. Logisch natuurlijk, maar ik mis meer dan alleen het buitenzitten. Zo kwam ik er voor mijn doen pas laat achter dat de komkommerplant zowaar nog een komkommertje heeft zitten (vergeleken met de komkommerplanten in mijn tuin stelt dit niks voor, maar het is net zo goed nog eetbaar) En het vreemde plantje dat ik uit mijn binnenplantenbak had gevist bleek geen vlijtig liesje te zijn maar een viooltje! Het is een plantenbak met leuke verrassingen.

De eerste cyclaam bloeit alweer eDSCN0153n er zijn een heel stel vioolzaden in de bovenste bakken neergestreken, ook deze staan in bloei. En na de prachtige, overvloedige bloei van afgelopen zomer zitten de Vuurdoorn nu ook vol met oranje bessen.

Vandaag was het trouwens wél heerlijk weer om buiten te zitten. De zon staat inmiddels niet meer zo hoog waardoor het maar een korte tijd echt op mijn balkon schijnt, maar dat moment heb ik dan ook volledig benut!

Bij het DSCN0152rondkijken op mijn balkon kwam ik ook tot de ontdekking dat alle baby-bijtjes groot geworden zijn en (allemaal?) uitgevlogen zijn. Het insectenhotel is weer vrij voor nieuwe bezoekers.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.