Lekker uit eigen tuin

rode koolGisteravond kon ik weer eens compleet uit eigen tuin eten: rode kool met aardappeltjes uit de oven. Alle kleine aardappeltjes houd ik al bij het rooien apart. Tenslotte zijn ze minder lang houdbaar, vallen ze door de kieren van de aardappelkist én zijn ze heel handig om in de oven klaar te maken. Ik hoef ze niet te schillen, slechts even schoon te maken met een borsteltje, en doe ze met wat olie en rozemarijn in de oven. De rode kool is een stuk bewerkelijker, maar als het eenmaal fijn geraspt is, is het meeste gedaan. En binnenkort kan ik er nog wel eens van eten, dan is het heerlijk alleen een kwestie van opwarmen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.