Grote schoonmaak

DSCN0709Traditioneel gezien komt de grote schoonmaak in de lente maar bij mij kwamen de schoonmaakkriebels vandaag al boven. Toen ik op zoek ging naar een net in mijn tuinkast wenste ik voor de zoveelste keer dat mijn kast beter georganiseerd was. Hoe meer spullen ik in de tuinkast bewaar, hoe moeilijker ik overal bij kan. Ik weet waar ik ongeveer moet zoeken maar handig is het niet. Helemaal niet als je de halve kast moet leeghalen om erbij te kunnen.

Ik ben maar meteen begonnen met opruimen. Met een halflege kast is het gemakkelijk schoonmaken en zo ziet mijn tuinkast er opeens weer piekfijn uit. Sterker nog, ik geloof niet dat ‘ie al eens zo netjes geweest is!

Tsja… als je alle takkenboel beter pas ná de winter kunt opruimen moet je je opruimwoede toch érgens in kwijt hè!DSCN0710

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.