Vooruitkijken

DSCN0711Als voorbereiding op volgend jaar heb ik enige tijd geleden weer gezaaid: winterbloemkool. Deze bloemkoolplanten kunnen enige vorst verdragen en kunnen daarom al voor de winter geplant worden. Het voordeel daarvan is dat je al veel eerder in het jaar bloemkool kunt oogsten. Niet alleen handig als oogstspreiding maar je hebt ook nog eens minder last van rupsen. Niet dat ik rupsen vervelend vind trouwens. Misschien laat ik wel een plant staan voor de rupsen, hun gezelschap in huis bevalt me wel! Wat dat betreft is deze winterbloemkool meer om mijn kansen op een goede bloemkool te vergroten. Wie weet heb ik volgend jaar weer een mooie oogst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.