Kale grond

fundering tuinkasHet ziet er nogal kaal uit, de plaats waar de tuinkas komt te staan. De organische stof en phacelia die er een maand geleden nog te zien waren zijn vertrapt en verdort. Tsja, je kunt moeilijk tijdens zo intensieve klus óók nog rekening gaan houden met de planten. Gelukkig stond er niets waardevols in de buurt, enkel de boerenkool die ik dan maar tijdig heb geoogst. Er moet nog een datum geprikt worden om weer met een stel klussers aan de slag te gaan met de kas. Lastig, als de winter eraan zit te komen en je doorgaans zo’n klus enkele weken vooruit plant. Voor hetzelfde geld waait het dan hard, is het vrieskoud of hoost het. Maar tot nu toe lijkt de kas mooi weer aan te trekken, ondanks slechte weerberichten. Zo was met het afbreken twee uur lang regen voorspeld en hebben we slechts een half uurtje miezerregen gehad. Bij het verhuizen was het stralend weer met een mooie helderblauwe lucht en bij het leggen van de fundering kwam de regen pas toen het beton gehard was. Wie op de weersberichten afgaat zal meer slecht weer hebben dan diegene die dagelijks buiten is. En ja, soms heb je gewoon geluk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.