Site bewerken

De trouwe lezer zal het wel zijn opgevallen dat de vormen en kleuren van deze site op het moment regelmatig veranderen. Dit komt omdat ik op zoek ben naar een passend sjabloon waarin niet alleen de blogberichten overzichtelijk staan maar ook losse informatie makkelijk te vinden is. Gebruiksgemak vind ik belangrijk (ik ben dan ook heel blij met feedback die ik zo nu en dan krijg!) en zelf ben ik dol op mooie kleurtjes. Het thema zoals het nu is vind ik wat aan de witte kant maar ik hoop dat ik daar nog wat van kan instellen. In ieder geval zijn alle ‘lees verder’-links weer in het Nederlands (Wie weet krijg ik ze ooit nog eens in het Fries 😛 ) en volgens mij kun je ook de blogberichten weer achter elkaar lezen, in plaats van steeds één voor één.

Laat het me weten als je iets mist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.