Maten opnemen

DSCN2159Precies op het goede moment was ik in mijn tuin om de maten op te nemen voor het te bestellen glas. Vandaag heeft het hier bijna de hele dag gesneeuwd (natte sneeuw) maar gister had ik een mooie blauwe lucht met een lieflijk zonnetje. (hé, op de foto’s niet te zien, zou ik het wat te rooskleurig onthouden hebben?)

Hoewel ik natuurlijk druk bezig ben geweest met het helpen opbouwen van de kas kwam ik tot de ontdekking dat ik geeneens ín de kas ben geweest toen deze af was. Gister voor het eerst en sjonge… ik kreeg er ontzettend veel zin in om erin aan de slag te gaan!

DSCN2160Maar eerst dus nog passend glas. En… passende clipjes! Want dat is me tot nu toe ook nog niet gelukt helaas. Ik heb al verschillende besteld en in huis gehad maar ze bleken allemaal niet te passen. De haakjes waar het glas in ‘gelegd’ wordt passen gelukkig wel maar de clipjes om het glas vast te zetten voldoen niet. Lastig want tot nu toe heb ik ook nog nergens iets gevonden wat lijkt op die van mij. Dat is dan weer het nadeel van een tweedehands kas. Ik heb nog even de tijd om verder te struinen. In ieder geval ben ik al een vaste klant van www.tuinkassenwinkel.nl aangezien die veel accessoires heeft voor tuinkassen. Een aanrader voor een ieder die een kas heeft.

Eén antwoord op “Maten opnemen”

  1. Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk is de juiste clips te kopen.
    Mocht er op jouw kas per ongeluk een Juliana zijn (naam staat op achterkant bovenin), dan houd ik me aanbevolen voor het adrdes waar jij de juiste clips gevonden hebt, ik zoek nl. zelf ook nog steeds clips.

    Succes bij je zoektocht en je eerste zaailingen in de kas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.