Horizontale takken

DSCN2185Net vorige week geleerd: aan de horizontale takken van de fruitboom komen de vruchten. En als de takken nog jong zijn kun je deze onder lichte dwang wat naar beneden trekken zodat de takken meer in horizontale positie komen te staan. Vandaag ben ik daarmee bezig geweest. De lapjes stof moeten ervoor zorgen dat de tak niet bekneld raakt als de dwang niet licht genoeg is 😉 Ik ben benieuwd of het zo gaat werken, het meest handige zou zijn om de touwtjes met haringen vast te zetten maar die had ik niet tot mijn beschikking. Ik zie het vanzelf als het niet werkt; van proberen kan menDSCN2189 leren.

In ieder geval heb ik al wel de meest versierde bomen van het hele volkstuinencomplex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.