Opgebakken aardpeer

IMG-20160330-WA0011P_20160330_183526Op aanraden van een lezer heb ik voor de verandering de aardperen niet tot soep gekookt maar deze opgebakken. Aangezien ik de soep niet veel smaak vond hebben verwachtte ik er niet zoveel van maar ik werd blij verrast! Ik heb zitten smullen van deze knapperige, zoete opgebakken aardpeerschijfjes. De aardpeer had ik geschild, in schijfjes gesneden en een paar minuten gekookt. Vervolgens in boter gebakken en enkel met zout bestrooid. Heerlijk was het, een echte aanrader voor een ieder die aardpeer in zijn/haar tuin heeft. En anders is het natuurlijk nog niet te laat om daar eens aan te beginnen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.