Zaaien of kopen

Bij de vorige poll (met de vraag wanneer je bloembollen koopt) waren de meningen nogal verdeeld, leuk om zo’n gevarieerde groep mensen te hebben. Daarbij waren de opties misschien voor sommigen wat te specifiek om te gaan stemmen. Het blijkt nog een hele kunst te zijn om een goede poll te maken. Gelukkig worden er geen conclusies uit getrokken, is het geen onderzoek en maakt het eigenlijk helemaal niets uit wat je aanklikt. Al zou ik wel verbaasd staan te kijken als alle stemmen uitkomen op iets wat lijkt op ‘heb een hekel aan tuinieren’. Tenslotte is het een blog over tuinieren en zullen er toch voornamelijk tuinliefhebbers langskomen. Ik heb weer een nieuwe poll gemaakt en ben benieuwd naar jullie stem. O, en als er iemand is die nog een leuke vraag weet: laat het me weten!

This poll is no longer accepting votes

Als ik groente kweek (zou kweken), dan...
×

3 antwoorden naar “Zaaien of kopen”

  1. Ik wilde eerst voor de tweede optie gaan, maar toen bedacht ik me dat het over groente ging. Dus daar vallen de aardbeien niet onder. Die “koop” ik namelijk meestal als plantje. (betaling met een lieve blik en wat vriendschap, gekocht bij een vriendin, familielid of kennis 😉 )
    Verder is zelf opkweken natuurlijk het leukste, daar moet je meer moeite voor doen, dus dat geeft meer voldoening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.