Naambord

Ik ben er al tijden mee bezig. Of beter gezegd: ik ben al een hele tijd geleden begónnen. Inmiddels is het af: het naambord voor mijn tuin. Op een stuk gebruikt steigerhout heb ik met een houtbrander mijn naam en websiteadres gebrand. In de eerste instantie had ik bedacht dat ik deze onder de boog wilde hangen die als ingang voor mijn tuin dient. Maar dat zal veel kopstoten veroorzaken daar het veel te laag hangt. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden, waarschijnlijk schroef ik het aan een paal waar de braamstruik omheen groeit.

Half juni is het open tuinendag, uiteraard is het wel heel erg leuk als het bord er dan hangt. bord-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.