Poll over rode bieten

DSCN2488Er is weer een nieuwe poll: wanneer eet jij meestal rode bieten?

Momenteel groeien de bieten volop in mijn tuin. Vorige week kreeg ik nog een deel van de overvloed van een andere tuinder, deze week kan ik uit eigen tuin eten. Gelukkig maar, ik ben namelijk dol op rode bieten uit eigen tuin! En gezien de slechte opkomst van de eerste keer zaaien was ik een beetje bang dat ik dit jaar slechts summier ervan kon eten. Maar het lijkt mee te vallen, een beetje geduld hebben 😉 Of er in de commerciële sector een echt bietenseizoen is weet ik eigenlijk niet. Sowieso is het niet meer voor de hand liggend om de ongekookte bieten, met de aarde er nog aan, te kopen. Veelal kiest men voor gemak (ik heb eens tevergeefs gezocht naar ‘normale’ bieten bij de AH) en zijn de bieten al gekookt en soms ook al geraspt. Maar wie voor vers gaat zal zéker beloond worden, want er is niets lekkerders dan verse rode bieten!

This poll is no longer accepting votes

Rode bieten eet ik het meeste
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.