Zinnia in bloei

DSCN1039 Het blijft één van mijn favorieten: de zinnia. De plant is éénjarig en elk jaar moet ik deze dus opnieuw zaaien. Maar deze moeite wordt beloond met prachtige bloemen! Tot het moment van bloei blijft het spannend welke kleur bloemen er uit de plant komen. Met de verschillende planten is er altijd wel wat variatie maar niet elk jaar zijn er dezelfde kleuren. Dit jaar werd ik blij verrast met deze donkerroze bloem met witte puntjes. Ik vind ‘m schitterend! Om deze bloemenpracht op de foto te zetten nam ik mijn camera met goede macrofunctie mee en spontaan werd de andere bloem met een bezoekje vereerd. Twee mooie foto’s om met jullie te delen. Bij deze. DSCN1035

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.