Suzanne met de mooie ogen

Suzanne met de mooie ogen In juli bloeide de Suzanne met de mooie ogen al op mijn balkon. Vervolgens is de plant blijven klimmen en blijven bloeien. Het is een leuke plant. Eénjarig maar de plant groeit zo snel dat dat je aan het eind van de zomer een behoorlijke plant hebt.

Ik heb er ook eentje in mijn tuin gezet en daar groeit de plant nog veel sneller. Het heeft er echter weinig om DSCN1041zich aan vast te grijpen, de kas is veel te glad.. Dit zorgt overigens ook wel weer voor een leuk effect: in plaats van lange slierten krijg je zo een compacte klimmer. Op het balkon kom ik de plant overal tegen. Sommige bloempotten kan ik maar beter niet verplaatsen want de plant slingert zich van de ene naar de andere. Daar kan geen klimrek tegenop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.