Een nieuwe rozenboog

DSCN2867Nee, ik heb nog steeds geen klimroos. De rozenstruik met rode rozen is groot genoeg, die hoeft niet ook nog de lucht in. Maar ik heb wel nóg een rozenboog. Na een jaar liggen stoffen in de kast is deze boog eindelijk gemonteerd. Het werd hoog tijd aangezien de druivenstruik zijn steun hard nodig had. Met wat stokken had ik de struik kunnen stutten en zo instorting voorkomen, maar veel soeps was het niet. Nu staat de boog er dan eindelijk. Met aan de ene kant de druivenstruik die al bijna tot de top komt en aan de andere kant bonenplanten die toch blijken te klimmen. De boog is dus meteen al mooi bedekt. Het mini-terras erachter is opeens een stuk aantrekkelijker om op te zitten. Ik heb de stoel er meteen maar laten staan 😉

Eén antwoord op “Een nieuwe rozenboog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.