Op de eerste rang

p_20161020_115118Toen ik merkte dat het mezenbolletje druk bezocht werd (door de koolmeesjes, de roeken en wellicht ook door de muis) heb ik de voedersilo ook weer tevoorschijn gehaald. Hiervan weet ik in ieder geval zeker dat de muis er niet bij kan. Het leuke van de voedersilo is dat je deze op het raam kunt ‘plakken’ door middel van zuignappen. De zuignappen zijn enigszins beschadigd door weersinvloeden dus heel stevig zit ‘ie inmiddels niet meer, maar het plakt nog. En zo komen de koolmeesjes héél dichtbij! Het voelt alsof ik op eerste rang zit bij hun maaltijd. En het leuke is dat ze me even vertellen dat ze er zijn met hun gezellige gekwetter. p_20161020_114448

2 antwoorden naar “Op de eerste rang”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.