Eindelijk wat kleur

paprikaDe tijd voor de paprika’s is volgens mij ook afgelopen. In de kas is het te koud en sommige paprika’s krijgen zwarte plekken. Maar vlak voor het te koud werd kon ik mooi nog wat paprika’s oogsten. En zowaar kregen ze eindelijk wat kleur!

Veel vruchten had ik al geoogst voor ze rood werden om te voorkomen dat er rotte plekken in kwamen. Het klimaat in de kas is nog niet optimaal kan ik wel merken. Bovendien kan een plant maar een maximaal aantal vruchten dragen. Zo had ik wat vaker kleintjes in plaats van weinig grote. Maar toen er oranje paprika’s aan de plant verschenen moest ik toegeven dat ik dat eigenlijk nog veel leuker vond. Ik geniet nog even extra van deze kleurige vruchten. En volgend jaar weer een nieuwe kans om te proberen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.