Kamerversiering I

p_20161122_130526Het overkomt me regelmatig: bij een ander zie ik wat leuks in de vensterbank staan, of op de salontafel, maar bij mijzelf vind ik het maar niks. Misschien omdat er bij mij vaak al genoeg in de vensterbank staat aan planten. Of misschien ben ik ook wel niet zo van de ‘sierdingetjes’. Zo’n herfstbakje vind ik er altijd prachtig uitzien. Om zelf kastanjes te rapen, dat gaat nog wel. Maar om ze elke dag op te poetsen zodat ze zo mooi blijven glanzen, nee bedankt. En eenmaal dof vind ik ze niet meer zo aantrekkelijk. Mooi gekleurde bladeren verdorren en kastanjeschillen gaan schimmelen. Wat dan wel?

Zowaar is het me gelukt om toch wat anders tussen mijn planten te zetten. Uiteraard wat uit de natuur 😉 De lampionplant zorgt elk jaar weer voor wat inspiratie. Dit jaar kwamen daar de takken van de uitgebloeide zonnehoed bij. Het idee van de van de tak met de lampionnetjes er nog aan leende ik van mem. Helemaal af is het misschien nog niet, maar ik vind het al heel wat. Alleen die zaadjes blijven ondanks schudden maar uit de zaadbollen komen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.