Poll over de Amaryllisbol

AmaryllisbolNu ik zo bezig ben met het overhouden van een Amaryllisbol ben ik eigenlijk wel benieuwd of er mensen zijn die hier ervaring mee hebben. De bol tot bloei brengen, zo na aanschaf, is niet zo moeilijk. De kweker heeft het meeste werk al gedaan en het is doorgaans nog een kwestie van een klein beetje aandacht en wat water geven. Maar wat doe je erna met zo’n bol?

Tot nu toe heb ik nog nooit van mensen gehoord dat ze de bol overhielden om het jaar erna weer in bloei te brengen. Toch zijn de bollen best prijzig, dus waarom niet…? Stem op de poll en heb je ervaring met het overhouden van de bol, laat eens een berichtje achter.

This poll is no longer accepting votes

Heb je wel eens een Amaryllisbol gehad?
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.