Lampionnen in kleur

Ik mis wel eens wat verlichting op mijn balkon. In de winter bijvoorbeeld, als het al vroeg donker is. Eigenlijk wil ik de gordijnen nog niet dicht doen maar het raam lijkt zo’n zwart gat. En in de zomer is het juist heerlijk om ’s avonds nog even buiten te zitten als het niet meer zo warm is. De tl-lamp in de keuken kan ik dan wel aanzetten maar het staat zo ongezellig.

Vanaf vandaag is dat allemaal geen probleem meer. Ik heb lampionnen gekregen om mijn balkon mee te verlichten. Het geeft een sfeervol uitzicht in plaats van een saai zwart gat. Ze zijn op zonne-energie wat het probleem van de ontbrekende elektriciteit ook meteen oplost. Het is wat koud om buiten te zitten, maar je zou het toch bíjna gaan doen 😉 dscn2074

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.