Bollen in bloei

Als de zon achter de wolken vandaan piept kun je al merken dat deze al flink in sterkte toeneemt. Aan het eind van de middag is het nog licht en op een heldere dag kan dat zomaar een uurtje extra betekenen. Heerlijk, ik geniet ervan!

Buiten zijn de hyacinten tot bloei gekomen. Dat is dan weer het voordeel van de bollen buiten zetten. Je vergeet ze en opeens staan er prachtige bloemen op het balkon. En buiten blijven ze veel langer bloeien dan als ze binnen zouden staan. Dat is fijn want ze zijn mooi vol en helder van kleur. De twee kleintjes laten nog even op zich wachten, het lijken eveneens witte bloemen te worden.

In de schijnbaar lege bloembakken komen ondertussen allerlei sprietjes omhoog. Van sommige weet ik nog wat het zijn, van anderen is het nog een verrassing. Dat maakt het alleen maar leuker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.