Informatie opzoeken

Kamerplanten, veel mensen hebben ze wel. De één heeft een cactus die het al járen doet omdat hij gewoonweg er nooit aan denkt om water te geven. Bij de ander gaan de cactussen altijd maar dood (liefdevol verzopen) maar doen de dorstige planten het uitstekend. Sommige planten doen het vrijwel overal, andere planten hebben duidelijk een voorkeur. Laatst kocht ik een boek over kamerplanten en ik vroeg me af of ik me eigenlijk wel eens heb verdiept in de verzorging van mijn kamerplanten. Soms zoek ik wel eens wat op, maar doorgaans verdiep ik me veel meer in mijn planten in de volkstuin dan in al het groen wat mij dagelijks omringt. Best vreemd eigenlijk… Ik ben benieuwd hoe jullie dat doen. Ooit wel eens wat opgezocht over je kamerplanten? Of misschien bij aankoop gekeken wat er op het kaartje stond aan tips voor de verzorging? Laat het weten via de poll!

This poll is no longer accepting votes

Zoek je wel eens informatie op over (je) kamerplanten? Waarover?
×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.