Moestuinbak

Het is momenteel heel hip om een moestuinbak van één vierkante meter in je tuin te hebben staan. Met de Makkelijke Moestuin Mix van vermiculiet, turf en compost lukt het om op zo’n klein stukje aarde toch heel wat groenten te kweken. Opeens zijn heel wat mensen druk met groenten kweken die er anders misschien wel nooit aan begonnen waren. Of die misschien al jaren groenten kweken in bloempotten en het nu eens gaan proberen met deze moestuinbak. Misschien hebben de acties van de Albert Heijn er ook wel mee te maken. De moestuintjes die je daar in het voorjaar kunt sparen laten heel wat mensen even proeven aan het kweken van hun eigen groenten. Hoe dan ook: je eigen groenten kweken is helemaal hip.

Ik heb een vriendin die hip meedoet met de moestuinbak. Om het nog hipper te maken recyclede ze een bak van anderen en knapte deze met wat nieuw materiaal weer helemaal op. Ik ging helpen om de bak af te maken en vooral om even wat leuke foto’s te maken 😉

De bak is (verder) in elkaar gezet en gevuld. Het is een mobiele bak geworden doordat er vier wieltjes onder zijn bevestigd. De rijdende moestuin. Nu maar hopen dat de groenten niet wagenziek kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.