Vensterbank bezet

Ik geloof dat ik nog nooit zoveel gezaaid heb als dit jaar. En toch is de vensterbank nog niet een moment helemáál vol geweest. Wel behoorlijk bezet met 4 kweekbakken op een rij. Maar er verhuist steeds weer van alles naar de tuin waardoor er weer wat ruimte komt in de bakjes om wat nieuws te zaaien. Eigenlijk kan alles inmiddels wel naar de tuin, als ik het heb afgehard. Sommige plantjes zijn echter nog wel wat klein en houd ik liever “onder toezicht”. Geen slakken in de buurt, water zodra ze het nodig hebben en eventuele bescherming tegen de felle zon. Het helpt me eraan herinneren om weer nieuwe sla te zaaien of nog wat extra doperwten omdat ze niet zo goed zijn opgekomen.

De pompoenen zijn inmiddels allang afgehard maar moeten naar de M&M-tuin. Nog twee weken geduld, ik zal ze tussendoor wel een groter potje moeten geven. Ach ja, het houdt me van de straat. En met dat mooie weer is het geen straf om op het balkon wat bezig te zijn met mijn plantjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.