Groene explosie

foto van 2 weken geleden

M&M-tuin

Het was te verwachten: een explosie van onkruid in de M&M-tuin. Vier weken kan ik er niet zijn en tsja, met dit warme weer kan het hard gaan. Eén voordeel is dat het niet veel heeft geregend. Maar desondanks groeit alles als een malle. Van een andere tuinder had ik wat kleine slaplantjes gekregen en mijn vriend had al eens water gegeven. Met dit warme weer konden ze wel weer een slokje gebruiken. Hoewel… eigenlijk verwachtte ik dat ze niet meer zouden leven. Ze waren nog erg klein en kwetsbaar en met zoveel zonneschijn en zo weinig water…

Ik werd verrast. Minstens 5 van de 6 slaplantjes waren nog in leven. Vele aardappelen zijn al boven de grond. En… de zwarte aarde is bezaaid met héél, héél veel onkruidplantjes…

Ik vind het niet erg om al het onkruid weg te halen, het probleem is alleen dat dat nog bijna twee weken duurt voor ik aan de slag kan. O… en als ik die foto’s zie begint het toch zo ontzettend te kriebelen! Aiai, eigenlijk schaam ik me diep. Het is maar goed dat ik mijn eigen buurvrouw niet ben, want als zo’n tuinder naast me zat zou ik wel gaan klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.