Suzanne met de mooie ogen

Genoeg te vertellen over mijn balkon momenteel. Dat krijg je met al die kleine plantjes die je gaat verpotten. De Suzanne met de mooie ogen heeft zich er niets van aangetrokken dat het in zo’n piepklein bakje stond. Tegen de tijd dat ik het ga verplanten is het al een aardige sliert geworden. Ik weet nog steeds niet zo goed waar ik ze in zal zetten. Ze kunnen prachtig klimmen en op een mooi plekje met goede klimmogelijkheden wordt het een prachtige, volle plant. Maar… waar is dat op mijn balkon? Ik weet het nog niet precies. Vorig jaar hadden ze wel klimmogelijkheden maar werd het teveel één sliert die een beetje wegviel tussen de andere plantjes. In de tuin daarentegen deed de plant het schitterend, enkel bij wat stokken.

In ieder geval hebben ze nu hard een grotere pot nodig, dus vooruit dan maar. Met twee stokken erbij kunnen ze alvast lekker aan het klimmen. Ondertussen heb ik nog weer even de tijd om iets te bedenken. Of misschien halen ze vanaf de top van de stokken wel precies het gaaswerk dat er boven zit, groeien ze uit tot een volle plant en is het probleem al opgelost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.