Opruimen

M&M-tuin

Zaterdagochtend. Een ideaal moment om de troep in de tuin op te ruimen. De resten van de oude kist lagen nog altijd op het zeil. Verder nog een bodem (of deksel?) van een composteerbak en een heleboel dikke takken en resten hout. O, en inmiddels was er ook alweer aardig wat onkruid verzameld wat niet op een composthoop zou verteren. Dus gingen mijn vriend en ik aan de slag. Met een stel vuilniszakken in de aanslag en een kruiwagen om alles te vervoeren werd het afval zo afgevoerd. Het maakt de tuin er een stuk netter van. De pompoenplanten kunnen nu helemaal hun gang gaan op het zeil want ze hebben het rijk alleen. Het lijkt wel of ze het doorhebben want de planten lijken een dag later alweer een halve meter gegroeid. Best handig, zoveel ruimte op het zeil voor zulke sprinters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.