Logee

Ik had een logee van 9 jaar oud. De vriezer zat vol en ze wilde met plezier helpen ijsjes opeten. Dat hebben we dus ook maar samen gedaan. Maar er was meer ruimte nodig want met een vriezer vol boontjes, fruit voor de jam en tomatensoep paste de overvloed aan oogst er niet meer bij. Dus gingen we samen bramenjam maken.

Het maken van de jam is eigenlijk vrij eenvoudig en er waren genoeg dingen waar ze me bij kon helpen. Het hele proces werd op de foto gezet, van jampotjes in de soda zetten tot het koffiedrinken tussendoor. We hebben een paar ieniemini-potjes gevuld die ze mee naar huis kon nemen. Wel zo leuk, zo’n potje zelfgemaakte jam om te laten proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.