Groen cadeautje

Enige tijd geleden hadden mijn vriend en ik een bruiloft. Het trouwende stel neemt wel eens groente af en het leek ons leuk om (ook) iets van de tuin te geven. Met wat aandacht voor de uitstraling is het geheel een leuk presentje geworden.

Het tasje was oorspronkelijk een cadeau met 6 bierflesjes. Toepasselijk want mijn vriend drinkt wel graag eens een biertje met de bruidegom. De vakjes erin hebben we zo gelaten en gevuld met twee courgettes (of het goed blijft tot na hun huwelijksreis is natuurlijk de vraag, maar ter decoratie doen ze het goed) en een opgerolde brief. In de resterende vakjes kwamen drie potjes met een vrolijk doekje om het deksel. Jam, zoetzuur en rabarber, allemaal uit eigen tuin. Die kunnen ze gerust nog een jaar bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.