Knop in zicht

De groeiende Amaryllisbol komt met een verrassing. Dat denk ik tenminste. Naast de grote bladeren die het heeft komt een hele dikke knop omhoog. Zou dat betekenen dat er dit jaar twéé bloemstengels komen? Of zit de knop gewoon niet in het midden?

In december kwam ik verschillende verkopers tegen die Amaryllisbollen verkochten waaruit meerdere knoppen zouden komen. Ik wist niet eens dat het bestond en vroeg me af hoe ze dat kunnen weten. Misschien heeft het te maken met de leeftijd van de bol? Of zou het een compleet andere soort zijn? Wat mijn eigen bol betreft is het een kwestie van afwachten. Het maakt het in ieder geval boeiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.